'Groeten uit de GGZ'

Na de voorstellingen 'Ingewikkeld' (2021),  'Code Rood' (2022) en 'Gewoon' (2023) hebben we dit jaar de muziektheatervoorstelling
  'Groeten uit de GGZ

Een voorstelling die ingaat op de gebreken in het zorgsysteem, de neiging alles en iedereen te diagnosticeren en
de zoektocht naar jezelf los van je psychische klachten.


Nicky & Daniëlle

"Wij zijn Psychisch Gestoord, en wij zijn psychisch gestoord."


Impressie

Muziektheatervoorstelling 
'Groeten uit de GGZ'
foto's door: BenMH'Groeten uit de GGZ' neemt je mee in de kliniek. Dat betekent een kennismaking met zweverige therapeuten, een onbereikbare crisisdienst niet-bewezen controversiële behandelmethoden en het gevoel van wanhoop en zelfstigma die je als cliënt kunt ervaren. 

Op humoristische, doch rake wijze delen Nicky & Daniëlle hun eigen ervaringen als cliënt, zorgprofessional en naaste. Ze steken hier en daar de draak met de GGz en de gebreken in het zorgsysteem, maar vertellen ook over de waarde die therapie in hun herstelproces heeft gehad. 

Muziek en sketches worden ingezet om psychische problematiek een centrale plaats op het toneel te geven en in alle worstelingen vooral ook wat hoop te bieden.

Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek met het publiek. Het doel van dit gesprek is onder andere om ervaringen m.b.t. de besproken thema's uit te wisselen en discussiepunten vanuit verschillende perspectieven te bespreken. 

Daarnaast hopen we vooral ook een beetje steun te kunnen bieden aan de mensen die zich - op wat voor manier dan ook - in de thematiek herkennen. 


RECENSIES 
'GROETEN UIT DE GGZ' :


"Gehuild, gelachen, genoten. Tweede Kamerleden zouden dit moeten zien.” 

"Nicky en Daniëlle hebben duidelijk zowel het spelen, zingen als schrijven van ijzersterke sketches en liedjes onder de knie."

“Wat een prachtige voorstelling, en wel net zo bijzonder: het nagesprek dat volgde, met humor geleid. Chapeau!” 

“Eén van de leukste stukken cabaret die ik heb gezien: zo gevat, scherp en leuk, terwijl het ook over zware dingen gaat.”


Nieuwsgierig geworden? Kom dan donderdag 28 maart naar Theater Karroessel
Middagvoorstelling: Inloop 13:30u. Voorstelling 14:00u-15:00u. Nagesprek tot ongeveer 15:45u
VOL-->Avondvoorstelling: Inloop 19:00u. Voorstelling 19:30u-20:30u. Nagesprek tot ongeveer 21:15u<--VOL


Voorstelling is Gratis! Aanmelden zie helemaal bovenaan deze pagina.